Welcome

Category Navigation:

Hvem er vi?

Alt4billigt ApS blev stiftet i 2009 og ejes og driftes af Nicolaj John Runge & Kasper Krantz Jørgensen. Alt4billigt ApS er Danmarks største netbutik indenfor nye Anhængertræk og brugte originale reservedele indenfor Audi, BMW, Mini og VW. Vi sælger kvalitets produkter til private og erhvers kunder.

Virksomheden drives i dag af Nicolaj & Kasper, som også har udviklet selve virksomhedens koncept og udtryk. Alt4billigt ApS åbnede for offenligheden i 2010 efter lang tids forberedelse.

Vi har i Alt4billigt ApS specialiseret os i at sælge nye Anhængertræk og brugte originale reservedele til lave priser med en meget kort leveringstid. "Vi kunne se at kunderne i skandinavien havde for lidt valg mulighed og ofte blev budt priser som vi kan gøre bedre". Hos Alt4billigt ApS er kunden i centrum, og vi lægger vægt på at yde en professionel service.

Alt4billigt ApS har 2 medarbejdere, hvoraf Kasper er uddannet indenfor bilbranchen, og som kan hjælpe dig med råd og vejledning pr mail. Derudover har vi et godt netværk til specialister indenfor de specifikke bilmærker hvor vi kan trække på deres erfaringer.

Vi er til for dig og ikke omvendt, og vi lægger vægt på, at det skal være let, enkelt og effektivt at handle hos Alt4billigt.dk. Normalt i hverdagen vil det være Nicolaj som svare telefonen.

Alt4billigt - Anhængertræk til alle mærker og alle Modeller
Alt4billigt ApS
Ledøjetoften 20
DK-2765 Smørum 
Konto nr.: 3227-10582296
CVR / SE: 32644945
Kontakt os