Welcome

Category Navigation:

Kundeservice > Vilkår og leveringsbetingelser

1. Betaling
2. Priser
3. Fragt / Fremsendelse
4. Levering
5. Modtagelse
6. Defekte varer
7. Retur / Fortrydelse
8. Service
9. Garanti / Reklamationsret
10. Ejendomsforhold
11. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
12. Erhvervskunder
13. Afgivelse af ordre
14. Øvrige informationer

1. Betaling

På alt4billigt.com kan du betale med Dankort, Danske netbetaling, Nordea netbetaling eller via bankoverførsel (Er ikke omfattet af indsigelsesordninger).
Vi modtager også følgende udenlandske kreditkort: VISA, JCB, Diners, Eurocard og
Mastercard.
Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.
Hvis du overfører pengene direkte til vores konto 3227-10582296 (med bankoverførelse) bliver varerne bestilt, når pengene er gået ind på vores konto. (Kun erhverv)
Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når alt4billigt.com har modtaget dine returvarer.
Der pålægges gebyr på betalingskortene som dækker de faktiske udgifter til PBS. Gebyrerne kan ses nederst på denne side.

Til toppen af siden

2. Priser

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende og vises altid incl. moms.
Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Priserne er gældende i hele Skandinavien, og tillægges fragt ud fra hvor de skal hen.

Til toppen af siden

3. Fragt / Fremsendelse

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Prisen afhænger af, hvilke varer du bestiller, da fragtprisen afhænger af varens vægt samt størrelse.
Alle varer sendes med GLS, DHL, UPS, Dachser mf. Varer, der leveres med „fragtbil“, leveres til første dør i stueetagen.

Nogle af de varer vi sender er meget svære at beskytte under transporten. Eksempel på dette er kofangere eller motorhjelme. Plastic dele kan være lidt deforme efter transporten. Dette
skal blot rettes ud eller have lov at ligge lidt og komme i form igen, og betragtes ikke som en transportskade. Der kan derfor ikke reklameres over plastic dele som er lidt deform.

Til toppen af siden

4. Levering

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid.
Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres typisk en gang om måneden ud fra vores leverandørs lagerfiler.
Derfor er det en forventet leveringstid og således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.
Der tages forbehold for evt. varer i restordre ved producenten.
(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00) alt4billigt.com kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer samt evt. håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på
bestillingsadressen, og kunden har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles,
har kunden selv ansvaret for varen, så snart fragtmanden har stillet varen på
modtageradressen. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må
stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med kunden. Kunden afholder selv
omkostninger ved genudkørsel af varen.

Til toppen af siden

5. Modtagelse

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenligne disse med bestillingsbekræftelsen. Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Såfremt der er skade på en vare gøres indsigelse overfor transportfirmaet på stedet. Der må aldrig kvitteres på et fragtbrev uden at gøre anmærkninger på fragtbrevet, hvis der er skader på nogen af varerne. (Er der tvivl anbefaler vi at kassen ikke kun kontrolleres udvendig). Kvittering for modtagelsen er det samme som at sige, at varen er i orden!

Har kunden givet tilladelse til at pakken må stilles, kan der forekomme tvivlsspørgsmål om hvornår en evt. skade på produktet er sket. Vi anbefaler kun at dette benyttes på produkter der ikke er særligt skrøbelige. Der vil således kunne opstå situationer hvor et produkt ikke kan erstattes.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale speditionskontor, transportøren eller hos os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør.
Synlige defekter eller mangler skal anmeldes til alt4billigt.com på leveringsdagen eller senest dagen efter! Senere henvendelser kan medføre at sagen afvises af transportfirmaet.

Håndterbare leveringer under 30 kg sker til den anviste adresse, dog max. 1. sal eller kælder. Leveringer over 30 kg eller uhåndterbare leverancer leveres nærmest muligt leveringsadressen, i rampe- eller gadeplan.

Til toppen af siden

6. Defekte varer

Alt4billigt.com dækker transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via GLS, UPS, DHL eller Dachser. Har du fået en fejlleveret varer opfordrer vi til at man kontakter os. Vi står herefter for rekvirering af fragtmand eller sender betalt postkvittering.
Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlleverede vare, medmindre andet er aftalt!
Som hjælp til vores returafdeling, læg venligst en kopi af bestillingsbekræftelsen i kassen sammen med varen og en returformular.

Til toppen af siden

7. Retur / Fortrydelse

Skulle du fortryde dit køb, kan alle varer returneres inden 14 dage efter modtagelse, hvis varen bliver tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vores andre kunder. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet og skal derfor med retur i ubeskadiget stand. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage. Er emballagen ikke med retur eller er emballagen beskadiget, er betingelserne for fortrydelsesretten ikke opfyldt.

Specialfremskaffede varer dvs. varer, som er fremskaffet specielt til dig, tages ikke retur. Vi fremsender altid en special ordrebekræftelse på disse produkter inden ordren sættes igang, hvor kunden accepterer, at der ikke er returret på produktet.

Hvis du fortryder dit køb, inden du modtager varen, skal du blot nægte modtagelse af varen. Du skal dog være opmærksom på, at returfragten påhviler dig. Denne returfragt er ikke nødvendigvis den samme som du har givet for at få varen sendt til dig. Har du modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet denne returformular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for. Vi kan således behandle din retursag hurtigere. Ellers er du også velkommen til at prøve at bremse varen ved hendvendelse til os.

Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.

Ved en hver form for returnering skal vi kontaktes igennem kontaktformularen. Herefter oplyser vi dig, hvordan og hvorhen varen kan returneres.
VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT VI IKKE BEARBEJDER RETURNERINGER TELEFONISK!

Hvis vi vælger at tage dem retur påhviler fragten kunden samt der tilfalder et 20% genindlagrings gebyr.

 Nye varer taget retur mod et 20% retur gebyr samt modragning af fragten.  Elektriske dele samt styrebokse er undtaget af returret!Til toppen af siden

8. Service

Ved behov for service kan vores tekniske service kontaktes via e-mail: info@alt4billigt.com

Inden varen afsendes, opfordre vi til at der udfyldes en RMA formular. Dette gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle oplysninger.
Varen vil blive repareret indenfor ca. 1-2 uger, med mindre specielle forhold skulle forekomme. Efter reparation sendes varen gratis retur til kunden.
Kan vore teknikere ikke finde fejl på et returneret produkt, sendes produktet retur for kundens regning samt et gebyr på kr. 200,00.
Alt4billigt.com dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Til toppen af siden

9. Garanti / Reklamationsret

Som forbruger har man to års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, samt opfylder betingelserne i punktet ang. Om vare er brugt.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, skal varen sendes til os hvorefter vi reparerer varen.
Inden varen afsendes, opfordrer vi til at der udfyldes en RMA formular. Dette gør returneringen og behandlingstiden hurtigere og misforståelser undgås, da vi her får alle oplysninger vi har brug for. Her er ligeledes beskrevet hvordan varen skal pakkes ind samt hvor den skal sendes til.

Skyldes fejlen betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, vil reparationen blive faktureret kunden.
Returadresse se RMA formular eller nederst på denne side.

Til toppen af siden

10. Ejendomsforhold

Alt4billigt.com forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud.

Til toppen af siden

11. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Alt4billigt.com tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, med mindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Til toppen af siden

12. Erhvervskunder

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).
Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Århus.

Til toppen af siden

13. Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Alt4billigt.com har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Ordren kan altid følges online via vores kundecenter. Her kan faktura udskrives samt leveringstider kan følges.

Til toppen af siden

14. Øvrige informationer

Vi henviser til vores kundeservice for nærmere info omkring sikkerhed ved betaling, hvordan du handler og ofte stillede spørgsmål.
Alle aftaler med alt4billigt.com indgås på dansk.


Vi gør dog opmærksom på at vi får varene fra flere lagre – også uden for Danmark. Vi beder dig derfor om ikke at sende noget retur uden aftale om retur adressen for din vare.

Gebyr på betalingskort:


Der er ikke gebyr på betalingskort hos os, men derimod rabat hvis du vælger betalingsformen Kontooverførsel.

Kontooverførsel: -3%


Til toppen af siden

Alt4billigt - Anhængertræk til alle mærker og alle Modeller
Alt4billigt ApS
Ledøjetoften 20
DK-2765 Smørum 
Konto nr.: 3227-10582296
CVR / SE: 32644945
Kontakt os